2409201816:17
SLOGAN
06 Μαρ 2017
3415 Προβ.

Τι πάει να προλάβει ο Γιάννης Κωνσταντάτος και η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ;

b_150_100_16777215_00_images_images71.jpg

γράφει ο Γιώργος Καϊπλάνης , τ. Σύμβουλος Δημοτικής κοινότητας Ελληνικού

Σχεδόν επίσημα άνοιξε την προεκλογική συζήτηση στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος.

Στη συνεδρίαση  της 2-3-2017 ο κ. Κωνσταντάτος τόνισε ότι  «Η παράταξή μας είναι πλέον ένα καθαρά αυτοδιοικητικό κίνημα, που παρουσιάζει μεγάλη δυναμική στην κοινωνία, που τα μέλη του προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους, αλλά όλα, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση, έχουν τις ίδιες αυτοδιοικητικές θέσεις, αρχές, οράματα και στόχους με αυτά της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» 

Αναδείχθηκε μάλιστα, ότι παράταξη του μπαίνει σε προεκλογική αναδιοργάνωση και για το λόγο αυτό, ο νέος συντονιστής και τομεάρχες της θα ανοίξουν διάλογο με πολιτικούς χώρους, δημοτικές παρατάξεις και ανεξάρτητες προσωπικότητες, που έχουν τις ίδιες αυτοδιοικητικές θέσεις με την «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» .

Είναι τυχαία άραγε η επιλογή του χρόνου ή έχει προηγηθεί με σημαντική αλλαγή στα αυτοδιοικητικά της Πόλης;

Μια αλλαγή από αυτές που οι Πολίτες δεν γνωρίζουν έγκαιρα. Μια αλλαγή που εκπορεύεται από την κεντρική πολιτική σκηνή.

Επιχειρώ με το σημερινό άρθρο να γράψω το σενάριο του παιχνιδιού.

Αν χαλάσω κρυφές συμφωνίες δεν θα με ενοχλήσει.

Αυτές τις συμφωνίες που οι παρεπιδημώντες στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ βάζουν στο τραπέζι του μοιράσματος της Εξουσίας.

Για να το δούμε από την αρχή.

Σε αγώνα δρόμου έχουν αποδοθεί σε Ελληνικό Αργυρούπολη, δημότες που προέρχονται από την εκσυγχρονιστική τάση του ΠΑΣΟΚ, ώστε να αλλάξουν πρόσωπα και πολιτική ατζέντα.

Διεργασίες αρκετά σημαντικές με φόντο την ευρύτερη Αριστερά της Αργυρούπολης και των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ.

Προερχόμενοι από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ σε Δημοτική  ευθυγράμμιση.

Με κύκλους επαφών που έχουν γίνει, εκτιμάται με σαφήνεια το διακύβευμα που δεν είναι τίποτα άλλο από την ανατροπή Κωνσταντατου στις εκλογές του 2019.

Στην Αργυρούπολη και στο Ελληνικό, το ΠΑΣΟΚ υπήρξε όλα τα προηγούμενα χρόνια ισχυρό.

Ποιος δεν θυμάται την πολιτική μάχη που έδωσε ο Γιάννης Κωνσταντατος και πέτυχε να πάρει το επίσημο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ το 2010.

Οι αλλαγές που συντελέστηκαν στην χώρα μας και η ισοπέδωση του ΠΑΣΟΚ στο 6% πανελλαδικά και στο 5% τοπικά δεν σημαίνει ότι εξαφάνισαν και τα φυσικά στελέχη που επί σειρά ετών έβαζαν πλάτη και εξέλεγαν Δήμαρχο.

Ένα μεγάλο μέρος που σήμερα βρίσκετε στο ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενα από αυτό το μπλοκ,αναζητούν την πολιτική τους επιβίωση εκτός της ομπρέλας του Χρήστου Κορτζίδη.

Οι πληροφορίες που φέρουν την παράταξη Κορτζιδη σε σύγκρουση με το ΣΥΡΙΖΑ της Αργυρούπολης είναι γνωστές σε όποιον ασχολείται.

Όλες οι κινήσεις για την κυοφορούμενη αλλαγή  είναι κάτω από άκρα μυστικότητα.

Την διαχείριση  του πλάνου έχουν αναλάβει υψηλόβαθμα στελέχη και από τους δύο χώρους αλλά θα ρισκάρω την εκτίμηση ότι oι ανακοινώσεις θα γίνουν πολύ σύντομα. Το όλο εγχείρημα θα πάρει την τελική του μορφή το αργότερο εως το Πασχα.

Παίζουν γερό χαρτί, πρόσωπο με ισχυρή πρόσβαση στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Πως το βλέπετε το σενάριο; Λέτε να ισχύει;

Αν όχι, γιατί η απότομη προεκλογική ενεργοποίηση Κωνσταντατου;

Αφού είναι ισχυρότατος και οι άλλο ανύπαρκτοι.

Όπως μάλιστα αναφέρουν τα στελέχη του « O Κορτζιδης είναι τελειωμένος, η Παράταξη Βαζαιου ανύπαρκτη , ο Λιαππης με την δύναμη του ΚΚΕ και ο Νασος με το δικό του ποσοστό ούτε πάνω ούτε κάτω.»

Τι τον προβλημάτισε και μίλησε για την αλλαγή της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ σε «αυτοδιοικητικό Κίνημα»;

Αυτοδιοικητικό κίνημα; Η παράταξη που διοικεί; 

Ο εν ενεργεία Δήμαρχος σε κινηματικά χαρακτηριστικά;

Εναντίον ποιού;

Για να ανατρέψει τι; Μάλλον τον εαυτό του.

Η ανασφάλεια που έχει ο κ. Κωνσταντατος εξελίσσουν μια οργανωμένη δομή όπως η Ενωμένη Πόλη σε κάτι ομιχλώδες χωρίς αναφορές.

Ο φόβος μιας αλλαγής από το πουθενά.

Ο φόβος που διαμορφώνει ένα νέο εργαλείο, τον όχλο.

Δηλώνουν την μετατροπή μιας Δημοκρατικής παράταξης με όργανα και Πρόεδρο σε Κίνημα.

Επιτρέψτε μου την επιφύλαξη.

Το αυτοδιοικητικο κίνημα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κουστούμι κομμένο και ραμμένο από τον Γιάννη Κωνσταντάτο για τον Γιάννη Κωνσταντάτο, για να τον ακολουθήσουν,πολιτικά, δημότες που θέλουν να ενεργοποιηθούν, έτσι ώστε να δείξει ισχύ και να ανακόψει πιθανή προσέγγιση από νέο φορέα.

Άλλωστε οι συμμετέχοντες θα τρέξουν πολύ για την εκλογή τους ειδικά αν εφαρμοστεί στις Δημοτικές η ΑΠΛΗ Αναλογική στον πρώτο γύρο.

Ψάχνει το  50 + 1% από τον πρώτο γύρο για να έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το σχέδιο χαλάει από τις κινήσεις του εκσυγχρονιστικού Μπλοκ του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα στοιχεία του αντίποδα για τον Κωνσταντατο, το φυσικό πρόσωπο που θα ηγηθεί μου είναι γνωστά, όπως και τα στελέχη.

Γνωστός από το μηντιακο χώρο τα τελευταία χρόνια, γνωστός στους επιχειρηματικούς κύκλους και ιδιαίτερα επιτυχημένος, με χρόνια διοίκησης στην κρατική μηχανή.

Άντε να βάλω και τα αρχικά του νέου Μεσσία Ελληνικού-Αργυρούπολης, σαν ένα πουκαμισο που ραβεις τα αρχικά.

Μ.Δ vs ΓΙΆΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ

Ιδια όψη νομίσματος. Ιδια πολιτική προσέγγιση και διεκδίκηση. Ιδια αφετηρία.

 

Πηγή  Φωτογραφίας: https://www.google.gr  ΕΙΚΟΝΕΣ

Ρητή Δήλωση: Σε περίπτωση που απαιτηθεί από την πηγή αφαίρεση του άρθρου από την σελίδα μας,αφαιρούμε άμεσα άρθρο και φωτογραφία.

 

COUROS FOOTBALL CLUB

 

     

Από τον Νίκο Γραμμένο.

Στο αθλητικό κέντρο Couros football club σε ένα καταπληκτικό , γραφικό και όμορφο χώρο στο Κάτω Ελληνικό, μέσα στο πράσινο αποτελούμενο από δυο γήπεδα ποδοσφαίρου καθώς και υπαίθριο χώρο με φουσκωτά και παιχνίδια διοργανώνουμε τα πιο αξέχαστα..........παιδικά πάρτυ για τους μικρούς μας φίλους με ποδόσφαιρο, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις!!!!!!!

Σκοπός μας είναι η αποκορύφωση του παιχνιδιού και η ευτυχία των παιδιών που θα ζήσουν τις στιγμές αυτές.

Στο Couros footballclub δημιουργούμε μαζί με τα παιδιά έναν ολόκληρο κόσμο από την αρχή!

Με την φαντασία των παιδιών και το παιχνίδι με το γέλιο και την χαρά πηγαίνουμε κάθε φορά σε νέους τόπους. Μια λέξη, ένα τραγούδι, μια ζωγραφιά, ένα παιχνίδι και το ταξίδι στο παιδικό πάρτυ ξεκινά! 

Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με την υποστήριξη του Couros football club προσφέρουμε υπηρεσίες ψυχαγωγίας και εκμάθησης ποδοσφαίρου.

Σκοπός είναι το παιδί να εκφραστεί με το δικό του τρόπο, να καταλάβει,  να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του, να κατανοήσει τις σχέσεις του με τα αλλα παιδιά.. 

Το παιχνίδι είναι το βασικό στάδιο μάθησης για τα παιδιά.

Είναι ένα τρόπος επικοινωνίας και έκφρασης, είναι μια μαγευτική διαδικασία με την οποία  εξοικειώνεται και διαπλάθετε ο χαρακτήρας του .  Κινείται σε τρία επίπεδα για το παιδί το ψυχολογικό, το κοινωνικό, το παιδαγωγικό. 

Τέλος, με τον Αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ενθαρρύνετε η συμμετοχή σε μια κοινή δράση.

Στο χώρο  λειτουργεί  Ακαδημία ποδόσφαιρου για παιδιά από 4-16 ετών με την συνεργασία των Χουάν Ραμόν.Ροτσα και  Νονι Λιμα

      

 

Επικαιρότητα

article thumbnail ΜΕ 60 ΝΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, 51 ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ 10 ΦΟΡΗΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Με 14 νέα αυτοκίνητα τύπου SUV, δύο επιβατικά αυτοκίνητα εννέα θέσεων, εννέα μοτοσικλέτες, 35 αστυνομικά αυτοκίνητα, 51 πομποδέκτες και δέκα φορητά ραντάρ εξοπλίζει την Ελληνική Αστυνομία στην Κεντρική Μακεδονία η Περιφέρεια. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, υπέγραψε την προμήθεια των...
Διαβάστε περισσότερα στοΕπικαιρότητα  

Απόψεις

article thumbnail Κανίβαλοι ποντικοί – κανίβαλοι πολιτικοί και πολίτες;
  γράφει ο  Ευάγγελος Αθανασιάδης*                 Ας ασχοληθούμε σήμερα, αρχικά, με μία χαλαρή περιγραφή ζωολογίας. Όπως είναι γνωστό, o χοίρος και το Ινδικό χοιρίδιο (θα λέγαμε ένα είδος ποντικιού), είναι τα καλύτερα πειραματόζωα, για κάθε είδους έρευνα, όπως η φαρμακολογία, η γενετική και η χειρουργική.             Αυτό, γιατί το 99% των γονιδίων του ανθρώπου, προσομοιάζουν με του χοίρου και του...
Διαβάστε περισσότερα στοΆρθρα - Απόψεις  

Αξιζει να το δείτε!

article thumbnail O εφευρέτης του World Wide Web μιλά για το «φιάσκο του Facebook»
«Αν κοιτάξετε το Facebook και το Twitter ο κόσμος συχνά δεν είναι ένα ωραίο μέρος για να βρίσκεται κάποιος». Με τη χαρακτηριστική αυτή φράση, ο εφευρέτης του World Wide Web (www), Σερ Τίμοθι Μπέρνερς-Λι (Sir Timothy Berners-Lee), μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στη θεμελίωση της σύγχρονης...
Διαβάστε περισσότερα στοΑξίζει να το δείτε!  

Πολιτισμός

article thumbnail Θάνος Αθανασόπουλος Τα χρυσόψαρα και άλλα 49 ανεκδιηγήματα
  Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις «Πικραμένος» το βιβλίο του Θάνου Αθανασόπουλου «Τα χρυσόψαρα και άλλα 49 ανεκδιηγήματα. 49+1 ιστορίες». Ή καλύτερα 50 μικρά, περίεργα και πρωτότυπα ανεκδιηγήματα. Μια γλώσσα πηγαία και άμεση, χωρίς τις περιττές φαμφάρες του λογοτεχνικού λόγου, που έρχεται να...
Διαβάστε περισσότερα στοΠολιτισμός  

Πρωτοσέλιδα

Πρόβλεψη Καιρού

Ηλιόλουστη

30°C

Αθήνα

Ηλιόλουστη
Υγρασία: 28%
Άνεμος: SW στα 11.27 χλμ/ω
Τρίτη
Κυρίως ηλιόλουστη
18°C / 23°C
Τετάρτη
SP_WEATHER_BREEZY
17°C / 20°C

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι


Φαρμακεία/Νοσοκομεία

Κίνηση σε δρόμους

Γ.Δ. X.A.A. & Μεγάλες Μετοχές

Ταινίες στην Τηλεόραση