Ποιοι είμαστε

exelixinews-about

Η ιστορία μας

Το 2011 είναι για εμάς χρονιά ορόσημο. Ξεκινήσαμε την προσπάθεια της έκδοσης της Εφημερίδας «Εξέλιξη» στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης. Μιας εφημερίδας που από την πρώτη στιγμή έκανε ξεκάθαρο τόσο το πολιτικό της στίγμα, όσο και τη διάθεσή της να αποτυπώνει όσα γίνονται στο Δήμο, αποδίδοντας τα «του Καίσαρος τω Καίσαρι». Να έχει άποψη, να έχει το θάρρος να αναφέρει τα θετικά όλων αλλά και να καταγράφει κάθε αρνητική συμπεριφορά και πρακτική.

Πρώτα και κύρια η εφημερίδα αυτή, από το πρώτο φύλλο της τάραξε τα νερά της ενημέρωσης στην Πόλη μας. Διανεμήθηκε δωρεάν σε κάθε σπίτι, άσκησε κριτική προς κάθε κατεύθυνση, δίκαια και δημιουργικά. Κυρίως πρότεινε λύσεις, δεν αρκέστηκε σε στείρα αντιπολίτευση. Η εφημερίδα μας ανέλαβε το βάρος να εκφράσει όλους εκείνους που χρόνια τώρα σώπαιναν.

Σήμερα με ιδιαίτερη εμπειρία ανοίξαμε τον βηματισμό μας και κινούμαστε πλέον με θεματολογία ευρύτερη και εκτός Δημοτικού πλαισίου.

Στόχος μας

Με βαθιά πίστη στις αρχές και τις αξίες του κοινωνικού και ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού, εκ πεποιθήσεως ριζοσπάστες για την Ελλάδα της ελευθερίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, θεωρούμε εαυτούς απαλλαγμένους από κάθε είδους κοινωνικές μονομέρειες και δεσμεύσεις, δογματικές δουλείες και ιδεοληπτικές ταυτίσεις και αγωνιζόμαστε για ένα στέρεο πλαίσιο διαμόρφωσης ενός κοινού πεδίου συναίνεσης.

Βρισκόμαστε στο πρώτο μέτωπο, στο μετερίζι της ενημέρωσης.

Η ειδησιογραφία και η συνάρτηση του πολιτικού λόγου και της αρθρογραφίας με το καθημερινό και το πραγματικό από αυτές τις σελίδες ειδήσεων είναι αδιαπραγμάτευτη.

Πιστεύουμε στα χέρια μας και μόνο και θα καταφέρουμε και πάλι να ενημερώνουμε τον αναγνώστη μας έγκυρα και σε πραγματικό χρόνο. Θέλουμε να μας γνωρίσουν όλοι, να μας επισκέπτονται, να μας εμπιστεύονται.

Η ελευθερία του τύπου , η ελεύθερη διακίνηση των απόψεων και η ανάπτυξη ουσιαστικού διαλόγου είναι δέσμευση μας.

Χωρίς πάθη και εμπάθειες.

Χωρίς Συμβιβασμούς.

Ελεύθερα.

Θεόδωρος Σπ. Αντωνόπουλος

Θεόδωρος Σπ. Αντωνόπουλος

Εκδότης Εφημερίδας Εξέλιξη
Διαχειριστής exelixinews.g
r