Απάντηση απο τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης στην παράταξη Κορτζίδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ!!!
 
 
Αναφορικά με την ανακοίνωση της παράταξης του κ. Κορτζίδη η οποία κάνει λόγο για 2 πλυντήρια κάδων, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:
Α. Βάσει της απογραφής της 31ης Αυγούστου 2014 των οχημάτων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος την οποία μας παρέδωσε ο κ. Κορτζίδης καταγράφονται ΤΡΙΑ (3) ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΔΩΝ από τα οποία λειτουργικό είναι ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ (1).

 

1}ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΔΩΝ με αριθμό κυκλοφορίας ΜΕ 51848, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

 

2)ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΔΩΝ με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΥ 5706, ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.

 

3)ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΔΩΝ με αριθμό κυκλοφορίας  ΜΕ83120, ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗ (Εδώ και πολλούς μήνες).

      Β. Στην ανακοίνωση τους (την οποία αποτυπώσαμε σε εικόνα ώστε αν την διαγράψουν να είναι ακόμα διαθέσιμη προς ανάγνωση) παρουσιάζουν 2 απορριμματοφόρα- πλυντήρια  τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης. Αντιθέτως ανήκουν στο δήμο Ερμιονίδας στη Νότια Αργολίδα. Μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω ιστότοπο. : http://skoustas56.blogspot.gr/2012/06/blog-post_08.html

 

        Τέρμα τα ψέμματα! Μπορείτε να δείτε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κατάσταση στην οποία μας παρέδωσε τα πλυντήρια κάδων ο κ. Κορτζίδης στην παρακάτω φωτογραφία.

Ρητή Δήλωση: Σε περίπτωση που απαιτηθεί από την πηγή η αφαίρεση του άρθρου από την σελίδα μας, αφαιρούμε άμεσα το άρθρο και την φωτογραφία.

Μοιραστείτε το!