Προβάδισμα Γ. Καμίνη, Ι. Μπουτάρη και Ι. Σγουρού, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO

Προβάδισμα του Γιώργου Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων, δείχνει δημοσκόπηση της εταιρίας GPO που παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA. Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου για τον Δήμο Αθηναίων, ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης προηγείται με 22,4%. Ακολουθούν ο ‘Αρης Σπηλιωτόπουλος με 13,6%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 12,5%, ο Νικήτας Κακλαμάνης με 11,8%, ο Ηλίας Κασιδιάρης με 9%, ο Νίκος Σοφιανός με 6,5% και ο Βασίλης Καπερνάρος με 2,2%. ‘Αλλον (υποψήφιο) επιλέγει το 3,2% του δείγματος.

Η κατηγορία «’Ακυρο/Λευκό/Αποχή» συγκεντρώνει 2,4%, ενώ 16,4% δηλώνουν αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν. Στην πρόθεση ψήφου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο νυν δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης προηγείται με 36,3% έναντι του 16,9% που συγκεντρώνει ο Σταύρος Καλαφάτης. Ακολουθούν ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ) με 8,5%, ο Γιάννης Δελλής (ΚΚΕ) με 3,8% και ο Χάρης Παπαγεωργίου (ΑΝ.ΕΛ.) με 2,4%. ‘Αλλον υποψήφιο επιλέγει το 4,2% του δείγματος. Η κατηγορία «’Ακυρο/Λευκό/Αποχή» συγκεντρώνει 3,9%, ενώ το 24% του δείγματος δηλώνουν αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου για την Περιφέρεια Αττικής, ο νυν περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός προηγείται με 22,5% έναντι του 16,5% που συγκεντρώνει η Ρένα Δούρου. Ακολουθούν ο Παύλος Χαϊκάλης με 9%, ο Θανάσης Παφίλης με 8,2%, ο Γιώργος Κουμουτσάκος με 8%, ο Ηλίας Παναγιώταρος με 5%, ο Πέτρος Μαντούβαλος με 3,5%, ο Θάνος Τζήμερος με 2,5% και η Μαρία Γιαννακάκη με 1,5%. ‘Αλλον υποψήφιο επιλέγει το 1,3% του δείγματος.

Η κατηγορία «’Ακυρο/Λευκό/Αποχή» συγκεντρώνει 5,1%, ενώ το 16,9% του δείγματος δηλώνουν αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν.

ΠΗΓΗ:http://www.amna.gr/article/52930/Probadisma-G.-Kamini–I.-Mpoutari-kai-I.-Sgourou–sumfona-me-dimoskopisi-tis-GPO-

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ:https://www.google.gr

Ρητή Δήλωση: Σε περίπτωση που απαιτηθεί από την πηγή η αφαίρεση του άρθρου από την σελίδα μας, αφαιρούμε άμεσα το άρθρο και την φωτογραφία.

Μοιραστείτε το!