1112201804:10
SLOGAN
Αλέξανδρος Αρβανιτάκης: Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου

Αλέξανδρος Αρβανιτάκης: Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου

       ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ   Εμείς, η Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου, μια ομάδα ενεργών πολιτών αποτελούμενη κυρίως από νέους ανθρώπους με κατάρτιση και σχέδιο για την πόλη αποφασίσαμε πως πρέπει να αναλάβουμε μια πρωτοβουλία Αλλαγής....

06 Μαρ 2017
3602 Προβ.

Τι πάει να προλάβει ο Γιάννης Κωνσταντάτος και η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ;

b_150_100_16777215_00_images_images71.jpg

γράφει ο Γιώργος Καϊπλάνης , τ. Σύμβουλος Δημοτικής κοινότητας Ελληνικού

Σχεδόν επίσημα άνοιξε την προεκλογική συζήτηση στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος.

Στη συνεδρίαση  της 2-3-2017 ο κ. Κωνσταντάτος τόνισε ότι  «Η παράταξή μας είναι πλέον ένα καθαρά αυτοδιοικητικό κίνημα, που παρουσιάζει μεγάλη δυναμική στην κοινωνία, που τα μέλη του προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους, αλλά όλα, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση, έχουν τις ίδιες αυτοδιοικητικές θέσεις, αρχές, οράματα και στόχους με αυτά της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» 

Αναδείχθηκε μάλιστα, ότι παράταξη του μπαίνει σε προεκλογική αναδιοργάνωση και για το λόγο αυτό, ο νέος συντονιστής και τομεάρχες της θα ανοίξουν διάλογο με πολιτικούς χώρους, δημοτικές παρατάξεις και ανεξάρτητες προσωπικότητες, που έχουν τις ίδιες αυτοδιοικητικές θέσεις με την «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» .

Είναι τυχαία άραγε η επιλογή του χρόνου ή έχει προηγηθεί με σημαντική αλλαγή στα αυτοδιοικητικά της Πόλης;

Μια αλλαγή από αυτές που οι Πολίτες δεν γνωρίζουν έγκαιρα. Μια αλλαγή που εκπορεύεται από την κεντρική πολιτική σκηνή.

Επιχειρώ με το σημερινό άρθρο να γράψω το σενάριο του παιχνιδιού.

Αν χαλάσω κρυφές συμφωνίες δεν θα με ενοχλήσει.

Αυτές τις συμφωνίες που οι παρεπιδημώντες στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ βάζουν στο τραπέζι του μοιράσματος της Εξουσίας.

Για να το δούμε από την αρχή.

Σε αγώνα δρόμου έχουν αποδοθεί σε Ελληνικό Αργυρούπολη, δημότες που προέρχονται από την εκσυγχρονιστική τάση του ΠΑΣΟΚ, ώστε να αλλάξουν πρόσωπα και πολιτική ατζέντα.

Διεργασίες αρκετά σημαντικές με φόντο την ευρύτερη Αριστερά της Αργυρούπολης και των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ.

Προερχόμενοι από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ σε Δημοτική  ευθυγράμμιση.

Με κύκλους επαφών που έχουν γίνει, εκτιμάται με σαφήνεια το διακύβευμα που δεν είναι τίποτα άλλο από την ανατροπή Κωνσταντατου στις εκλογές του 2019.

Στην Αργυρούπολη και στο Ελληνικό, το ΠΑΣΟΚ υπήρξε όλα τα προηγούμενα χρόνια ισχυρό.

Ποιος δεν θυμάται την πολιτική μάχη που έδωσε ο Γιάννης Κωνσταντατος και πέτυχε να πάρει το επίσημο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ το 2010.

Οι αλλαγές που συντελέστηκαν στην χώρα μας και η ισοπέδωση του ΠΑΣΟΚ στο 6% πανελλαδικά και στο 5% τοπικά δεν σημαίνει ότι εξαφάνισαν και τα φυσικά στελέχη που επί σειρά ετών έβαζαν πλάτη και εξέλεγαν Δήμαρχο.

Ένα μεγάλο μέρος που σήμερα βρίσκετε στο ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενα από αυτό το μπλοκ,αναζητούν την πολιτική τους επιβίωση εκτός της ομπρέλας του Χρήστου Κορτζίδη.

Οι πληροφορίες που φέρουν την παράταξη Κορτζιδη σε σύγκρουση με το ΣΥΡΙΖΑ της Αργυρούπολης είναι γνωστές σε όποιον ασχολείται.

Όλες οι κινήσεις για την κυοφορούμενη αλλαγή  είναι κάτω από άκρα μυστικότητα.

Την διαχείριση  του πλάνου έχουν αναλάβει υψηλόβαθμα στελέχη και από τους δύο χώρους αλλά θα ρισκάρω την εκτίμηση ότι oι ανακοινώσεις θα γίνουν πολύ σύντομα. Το όλο εγχείρημα θα πάρει την τελική του μορφή το αργότερο εως το Πασχα.

Παίζουν γερό χαρτί, πρόσωπο με ισχυρή πρόσβαση στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Πως το βλέπετε το σενάριο; Λέτε να ισχύει;

Αν όχι, γιατί η απότομη προεκλογική ενεργοποίηση Κωνσταντατου;

Αφού είναι ισχυρότατος και οι άλλο ανύπαρκτοι.

Όπως μάλιστα αναφέρουν τα στελέχη του « O Κορτζιδης είναι τελειωμένος, η Παράταξη Βαζαιου ανύπαρκτη , ο Λιαππης με την δύναμη του ΚΚΕ και ο Νασος με το δικό του ποσοστό ούτε πάνω ούτε κάτω.»

Τι τον προβλημάτισε και μίλησε για την αλλαγή της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ σε «αυτοδιοικητικό Κίνημα»;

Αυτοδιοικητικό κίνημα; Η παράταξη που διοικεί; 

Ο εν ενεργεία Δήμαρχος σε κινηματικά χαρακτηριστικά;

Εναντίον ποιού;

Για να ανατρέψει τι; Μάλλον τον εαυτό του.

Η ανασφάλεια που έχει ο κ. Κωνσταντατος εξελίσσουν μια οργανωμένη δομή όπως η Ενωμένη Πόλη σε κάτι ομιχλώδες χωρίς αναφορές.

Ο φόβος μιας αλλαγής από το πουθενά.

Ο φόβος που διαμορφώνει ένα νέο εργαλείο, τον όχλο.

Δηλώνουν την μετατροπή μιας Δημοκρατικής παράταξης με όργανα και Πρόεδρο σε Κίνημα.

Επιτρέψτε μου την επιφύλαξη.

Το αυτοδιοικητικο κίνημα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κουστούμι κομμένο και ραμμένο από τον Γιάννη Κωνσταντάτο για τον Γιάννη Κωνσταντάτο, για να τον ακολουθήσουν,πολιτικά, δημότες που θέλουν να ενεργοποιηθούν, έτσι ώστε να δείξει ισχύ και να ανακόψει πιθανή προσέγγιση από νέο φορέα.

Άλλωστε οι συμμετέχοντες θα τρέξουν πολύ για την εκλογή τους ειδικά αν εφαρμοστεί στις Δημοτικές η ΑΠΛΗ Αναλογική στον πρώτο γύρο.

Ψάχνει το  50 + 1% από τον πρώτο γύρο για να έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το σχέδιο χαλάει από τις κινήσεις του εκσυγχρονιστικού Μπλοκ του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα στοιχεία του αντίποδα για τον Κωνσταντατο, το φυσικό πρόσωπο που θα ηγηθεί μου είναι γνωστά, όπως και τα στελέχη.

Γνωστός από το μηντιακο χώρο τα τελευταία χρόνια, γνωστός στους επιχειρηματικούς κύκλους και ιδιαίτερα επιτυχημένος, με χρόνια διοίκησης στην κρατική μηχανή.

Άντε να βάλω και τα αρχικά του νέου Μεσσία Ελληνικού-Αργυρούπολης, σαν ένα πουκαμισο που ραβεις τα αρχικά.

Μ.Δ vs ΓΙΆΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ

Ιδια όψη νομίσματος. Ιδια πολιτική προσέγγιση και διεκδίκηση. Ιδια αφετηρία.

 

Πηγή  Φωτογραφίας: https://www.google.gr  ΕΙΚΟΝΕΣ

Ρητή Δήλωση: Σε περίπτωση που απαιτηθεί από την πηγή αφαίρεση του άρθρου από την σελίδα μας,αφαιρούμε άμεσα άρθρο και φωτογραφία.

 

Pin It

COUROS FOOTBALL CLUB

 

     

Από τον Νίκο Γραμμένο.

Στο αθλητικό κέντρο Couros football club σε ένα καταπληκτικό , γραφικό και όμορφο χώρο στο Κάτω Ελληνικό, μέσα στο πράσινο αποτελούμενο από δυο γήπεδα ποδοσφαίρου καθώς και υπαίθριο χώρο με φουσκωτά και παιχνίδια διοργανώνουμε τα πιο αξέχαστα..........παιδικά πάρτυ για τους μικρούς μας φίλους με ποδόσφαιρο, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις!!!!!!!

Σκοπός μας είναι η αποκορύφωση του παιχνιδιού και η ευτυχία των παιδιών που θα ζήσουν τις στιγμές αυτές.

Στο Couros footballclub δημιουργούμε μαζί με τα παιδιά έναν ολόκληρο κόσμο από την αρχή!

Με την φαντασία των παιδιών και το παιχνίδι με το γέλιο και την χαρά πηγαίνουμε κάθε φορά σε νέους τόπους. Μια λέξη, ένα τραγούδι, μια ζωγραφιά, ένα παιχνίδι και το ταξίδι στο παιδικό πάρτυ ξεκινά! 

Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με την υποστήριξη του Couros football club προσφέρουμε υπηρεσίες ψυχαγωγίας και εκμάθησης ποδοσφαίρου.

Σκοπός είναι το παιδί να εκφραστεί με το δικό του τρόπο, να καταλάβει,  να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του, να κατανοήσει τις σχέσεις του με τα αλλα παιδιά.. 

Το παιχνίδι είναι το βασικό στάδιο μάθησης για τα παιδιά.

Είναι ένα τρόπος επικοινωνίας και έκφρασης, είναι μια μαγευτική διαδικασία με την οποία  εξοικειώνεται και διαπλάθετε ο χαρακτήρας του .  Κινείται σε τρία επίπεδα για το παιδί το ψυχολογικό, το κοινωνικό, το παιδαγωγικό. 

Τέλος, με τον Αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ενθαρρύνετε η συμμετοχή σε μια κοινή δράση.

Στο χώρο  λειτουργεί  Ακαδημία ποδόσφαιρου για παιδιά από 4-16 ετών με την συνεργασία των Χουάν Ραμόν.Ροτσα και  Νονι Λιμα

      

 

Επικαιρότητα

article thumbnail Ομιλία του ΠτΔ στο συνέδριο: «Προεδρική Δημοκρατία vs Προεδρευομένης Δημοκρατίας»
Μάθημα Συνταγματικού Δικαίου παρέδωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, με την εμπεριστατωμένη εισαγωγική ομιλία του στο συνέδριο, με θέμα: «Προεδρική Δημοκρατία versus Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας». Ο κ. Παυλόπουλος πρότεινε την υιοθέτηση του...
Διαβάστε περισσότερα στοΕπικαιρότητα  

Καφές με Ολίγη... Παραπολιτική

article thumbnail Γιώργος Ζωγοπουλος:Υποψήφιος Δήμαρχος ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης επιφέρει η ενδεχόμενη κάθοδος ως υποψηφίου Δημάρχου του παλαιού Νεοδημοκράτη Αυτοδιοικητικού Γιώργου Ζωγόπουλου. Η υποψηφιότητα Ζωγόπουλου σε συνάρτηση με την ευρεία αποδοχή που έχει ως πρόσωπο στην πόλη του Ελληνικού, καθώς και την στήριξη από πρώην Δημοτικούς...
Διαβάστε περισσότερα στοΚαφές με Ολίγη... Παραπολιτική  

Στα Προάστεια της Αθήνας

article thumbnail Αλέξανδρος Αρβανιτάκης: Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου
       ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ   Εμείς, η Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου, μια ομάδα ενεργών πολιτών αποτελούμενη κυρίως από νέους ανθρώπους με κατάρτιση και σχέδιο για την πόλη αποφασίσαμε πως πρέπει να αναλάβουμε μια πρωτοβουλία Αλλαγής. Η δήμος μας, ο Άγιος Δημήτριος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σειρά από προβλήματα. Άμεση συνέπεια...
Διαβάστε περισσότερα στοΣτα Προάστεια της Αθήνας  

Ματιά στο FACEBOOK

article thumbnail Έχω βαρεθεί να ακούω τον Κώστα Μπακογιάννη και όλον αυτό τον απολιτίκ συρφετό να αναμασούν ανιστόρητες βλακείες.
Nikolaos Kotsovos   Εχω βαρεθει να ακουω τον Κωστα Μπακογιαννη και ολον αυτο τον απολιτικ συρφετο να αναμασουν ανιστορητες βλακειες.Παμε λοιπον 1.Δεν ξερω καν τι πολιτικες αποψεις και απο ποιον χωρο προερχεται ο κ.Μπακογιαννης και αν ειναι, ηταν ,ειναι μελος κομματος2.Να του θυμισω σε αυτον ,τον Βουτση και στο Ιδρυμα Κοκκαλη οτι οι Κορυσχαδες ειναι χωριο <<μουσειο >>…καποια δε αρχοντικα εχουν και κλειστες θερμαινομενες πισινες ..να ειναι καλα τα ΕΣΠΑ.Αληθεια αυτο το Κοκκαλης εχει σχεση με τον...
Διαβάστε περισσότερα στοΜατιά στο FACEBOOK  

Πολιτισμός

article thumbnail Tο Σώσε του Michael Frayn στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Φέτος στη Στέγη θα γίνει «Το Σώσε». Οι ηθοποιοί ξεχνούν τα λόγια τους, ο σκηνοθέτης ωρύεται, τα κοστούμια ξηλώνονται, οι πάντες και τα πάντα βρίσκονται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Θέατρο μέσα στο θέατρο, φάρσα μέσα στη φάρσα, γκάφα πάνω στη γκάφα. H κλασική βρετανική φάρσα του Michael Frayn ανεβαίνει από τον Έκτορα...
Διαβάστε περισσότερα στοΠολιτισμός  

Απόψεις

article thumbnail Κανίβαλοι ποντικοί – κανίβαλοι πολιτικοί και πολίτες;
  γράφει ο  Ευάγγελος Αθανασιάδης*                 Ας ασχοληθούμε σήμερα, αρχικά, με μία χαλαρή περιγραφή ζωολογίας. Όπως είναι γνωστό, o χοίρος και το Ινδικό χοιρίδιο (θα λέγαμε ένα είδος ποντικιού), είναι τα καλύτερα πειραματόζωα, για κάθε είδους έρευνα, όπως η φαρμακολογία, η γενετική και η χειρουργική.             Αυτό, γιατί το 99% των γονιδίων του ανθρώπου, προσομοιάζουν με του χοίρου και του...
Διαβάστε περισσότερα στο Απόψεις  

Αξιζει να το δείτε!

article thumbnail Φιλανθρωπικό έργο από την Τίτη Ντολαπτσή
  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην ΠΡΟΛΗΨΗ   Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας  (ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α)  σας προσκαλεί για  ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Στο ισόγειο του ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, Λεωφ. Bουλιαγμένης 602Α  (είσοδος παρόδου Λ. Βουλιαγμένης – απέναντι από το σήμα της Ολυμπιακής  με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένης –       30μ από την διασταύρωση με την Λ. Αλίμου) ...
Διαβάστε περισσότερα στοΑξίζει να το δείτε!  

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι


Φαρμακεία/Νοσοκομεία

Κίνηση σε δρόμους

Ταινίες στην Τηλεόραση