Μπέμπε Γκρίλο: «Είμαστε το πρώτο σε αριθμό ψήφων κόμμα και για αυτό ζητούμε να μας ανατεθεί η κυβέρνηση».

Μπορεί τίποτα να μην προμηνύει πως στην Ιταλία θα έχουμε σύντομα κυβέρνηση, αυτό ωστόσο δεν δείχνει ικανό να πτοήσει τον Μπέμπε Γκρίλο. Ο… εκκεντρικός ηγέτης του Κινήματος των «Πέντε Αστέρων, δήλωσε μετά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, ότι «είμαστε το πρώτο σε αριθμό ψήφων κόμμα και για αυτό ζητούμε να μας ανατεθεί η κυβέρνηση».
Η συνάντησή του με τον κ. Ναπολιτάνο διήρκεσε περίπου μία ώρα, ενώ στους δημοσιογράφους μίλησαν εκπρόσωποι του κόμματος και όχι ο ίδιος ο Γκρίλο. Μεταξύ των προγραμματικών προτάσεων του κινήματος είναι και η διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωζώνη, για μόνο ένα τηλεοπτικό δίκτυο, για νόμο περί σύγκρουσης συμφερόντων, την κατάργηση των άμεσων και έμμεσων χρηματοδοτήσεων προς τις εφημερίδες.
Ο Μπέμπε Γκρίλο επανέλαβε πριν ότι το Κίνημά του δεν πρόκειται να προσφέρει κανενός είδους υποστήριξη σε άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Ρητή Δήλωση: Σε περίπτωση που απαιτηθεί από την πηγή η αφαίρεση του άρθρου από την σελίδα μας, αφαιρούμε άμεσα το άρθρο και την φωτογραφία.

Μοιραστείτε το!