Ανάμεσα σε δύο μυλόπετρες.

γράφει ο Νίκος Κοτσοβός,πρώην μέλος Πολιτικής Επιτροπής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Επί πολλά χρόνια  σε αμφιθέατρα και σε χώρους εργασίας ένα πράγμα λέγαμε για την Αριστερά και τις παραφυάδες της.
Αυτό που θέλει και επιδιώκει είναι μια κοινωνία χωρίς την ραχοκοκαλιά της, την μεσαία τάξη.
Η φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης, η μετατροπή της σε τάξη ακραίας φτώχειας, ήταν συνειδητή επιλογή της Αριστεράς και την υλοποιεί όταν ασκεί εξουσία.

Ενα ρακένδυτο προλεταριάτο είναι εύκολη εκλογική μάζα και δεξαμενή ψήφων. Σε κάνω άθλιο φτωχό, ώστε μετά να σε κάνω απλά φτωχό .

Βεβαίως η Αριστερά θέλει μόνο ΔΥΟ τάξεις, τους λούμπεν μεγαλοαστούς την αριστοκρατία και το κεφάλαιο ώστε στην σπέκουλα να έχει έναν δήθεν μου ταξικό εχθρό και από την άλλη μεριά τους φτωχούληδες του θεού ,όπου θα τους τρομάζει με τους πλουτοκράτες και θα τους χαϊδεύει με κουπόνια και συσσίτια.
Με την πολύχρονη παραμονή της Αριστερά στην εξουσία δημιουργείται μια μπαστάρδικη τάξη, τάξη της κομματικής νομενκλατούρας, λούμπεν κρατικοδίαιτα κομματικά στοιχεία που παρεμβάλλονται μεταξύ προλεταριάτου και κυβέρνησης δρώντας ως μαξιλαράκι ή αποδιοπομπαίος τράγος. 
Σε συνθήκες κανονικότητας λοιπόν μιας οικονομίας και ενός πολιτικού συστήματος ήταν δύσκολο η Αριστερά να δει εξουσία, σε συνθήκες όμως εξάρτησης μνημονίων, εξαφάνισης εθνικής κυριαρχίας το πράγμα γίνεται πιο εύκολο.
Αυτό συμβαίνει σήμερα στον τόπο.
Τι έχεις όμως απέναντι χτες και σήμερα.
Χτες λοιπόν είχες ανά χρονικές περιόδους φιλελεύθερους κοινωνικούς δημοκράτες που έβαζαν κυρίαρχα την κοινωνική δικαιοσύνη ,δεν φοβόντουσαν τους κοινωνικά αδύναμους τους εργαζομένους ,φτιάχνανε ένα γερό κράτος σε ανάπτυξη εργασία, δομές και κράταγαν μια ισορροπία με την μεγαλοαστική τάξη .

Επίσης, είχες μια σοσιαλδημοκρατία που βάθυνε το κοινωνικό κράτος, διόρθωσε ανισότητες και αυτή βεβαίως παλαντζάρισε με το κεφάλαιο όμως και οι δυο τάσεις δεν φτωχοποίησαν την ελληνική κοινωνία. Αντιθέτως μάλιστα, με τις όποιες στρεβλώσεις και τις λοξοτιμονιές.

Σήμερα, έχεις μια ανάλγητη κυβερνώσα Αριστερά που θέλει μια κοινωνία 2/3 φτωχών και 1/3 πλουσίων για λόγους που ανέφερα, και από την άλλη έχεις ένα Δεξιό αυτοαποκαλούμενο μόρφωμα μακριά από την έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης που θέλει και εκείνο μια κοινωνία 2/3-1/3 . ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ από την Αριστερά.

 

Πηγή  Φωτογραφίας: https://www.google.gr  ΕΙΚΟΝΕΣ

Ρητή Δήλωση: Σε περίπτωση που απαιτηθεί από την πηγή αφαίρεση του άρθρου από την σελίδα μας,αφαιρούμε άμεσα άρθρο και φωτογραφία.

 exelixinews/newsroom

 

Ρητή Δήλωση: Σε περίπτωση που απαιτηθεί από την πηγή η αφαίρεση του άρθρου από την σελίδα μας, αφαιρούμε άμεσα το άρθρο και την φωτογραφία.

Μοιραστείτε το!