Νέας Δημοκρατία…για το Πόθεν Έσχες των Βουλευτών.

Απ΄ότι μαθαίνουμε μάχη έχει ξεσπάσει στο κυβερνητικό κόμμα. Η απολογητική ανακοίνωση που κυκλοφορεί σε ενα φοβερής σύλληψης ‘αστοχο κείμενο – Δελτίο Τύπου – ποιούς εκθέτει άραγε; Παντως η αναφορά στο ΣΥΡΙΖΑ είναι “μουσαντέ“.

Ετσι δεν είναι μπόις εκει στην Πειραιώς;

Για δείτε την ανακοίνωση

Αθήνα, 24 Ιουνίου 2022

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αδυνατώντας να αντιπαρατεθεί πολιτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να πορεύεται στον γνώριμό του δρόμο της χυδαιότητας. Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και κυβερνητικά στελέχη πράγματι έχουν δάνεια από τράπεζες, τα οποία δηλώνουν στο “Πόθεν Έσχες”. Όπως ακριβώς δάνεια από τράπεζες έχουν και αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί Έλληνες. Ούτε μεμπτό είναι, ούτε παράνομο. Το γεγονός ότι το αναγάγει σε αντιπολιτευτικό θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ, συνδέοντάς το μάλιστα με ένα συγκεκριμένο ζήτημα, που έχει όντως κοινωνική διάσταση, είναι άλλη μια απόδειξη του ακραίου λαϊκισμού του. Όταν μιλάμε για τοξικό κλίμα από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτό ακριβώς εννοούμε».

Ρητή Δήλωση: Σε περίπτωση που απαιτηθεί από την πηγή η αφαίρεση του άρθρου από την σελίδα μας, αφαιρούμε άμεσα το άρθρο και την φωτογραφία.

Μοιραστείτε το!