ΌΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ! ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ! ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ!ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ!

amea

γράφει ο Ανδρέας Φουστέρης.

Τι είναι AMEA:

ΑΜΕΑ είναι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, αμέα είναι μια κατηγορία ηλικιωμένων ανθρώπων με διαφορετικά προβλήματα όπως χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια(ΧΝΑ),αμέα είναι άτομα με μερική ή ολική τύφλωση αμέα θεωρούνται άνθρωποι με κομμένα άκρα άνω η κάτω. Αμεα επίσης δεν είναι αλλά θεωρείτε μια μητέρα με ένα νεογέννητο μωρό που ναι μεν δεν έχει κάποιο θέμα υγείας αλλά έχει δυσκολία προσβασιμότητας σε όλη την πόλη ξεκινώντας από ένα απλό πεζοδρόμιο μέχρι το δημαρχιακό Μέγαρο η μέχρι και τα σχολεία. Από την πιο απλή ράμπα πρόσβασης από το ένα μέρος του δρόμου στο άλλο η πρόσβαση σε διάφορα σημεία στις πλατείες ή πάρκα αναψυχής που υπάρχει απουσία ράμπας και περιέχουν σκαλοπάτια. Ονειρεύομαι ένα κτίριο που θα, στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες με πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό που θα, εξυπηρετεί όλες τις κατηγορίες των ανθρώπων αυτών.

Ονειρεύομαι ένα καλύτερο αύριο για όλους αυτούς τους ανθρώπους προσπαθώντας και συμβάλλοντας σε αυτό με ο,τι εμπειρία διαθέτω όντας πατέρας ενός παιδιού με ιδιαίτερες δυνατότητες.

ΌΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ !

ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ!

ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ!

ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ είναι υπ. Δημοτικός Σύμβουλος στον Αγιο Δημήτριο Αttικής με την ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Ρητή Δήλωση: Σε περίπτωση που απαιτηθεί από την πηγή η αφαίρεση του άρθρου από την σελίδα μας, αφαιρούμε άμεσα το άρθρο και την φωτογραφία.

Μοιραστείτε το!