Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα ουτε και απαγορεύσεις κ. Μπακογιάννη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: neodimokratika

Αν κάποιος θεωρήσει αυτή την δήλωση που θα δείτε στο βίντεο “ωμό εκβιασμό”, τι θα του απαντούσε;

Εμείς ζητάμε ΦΩΣ, ΜΟΝΟ ΦΩΣ στα απλυτα του συστήματος και μόνο αυτο απαιτεί ο Πολίτης κ. Μπακογιάννη.

Υποκλοπές: Η Ντόρα προαναγγέλει φυλάκιση για όσους «μιλήσουν»! Βίντεο και περιεχόμενο απο το https://neodimokratika.gr

Παίζει τα ρέστα της για την φαμίλια!

Το βαρύ πυροβολικό έβαλε μπροστά ο Κυριάκος, για να γλιτώσει όχι μόνο τις πολιτικές αλλά και τις βαρύτατες ποινικές ευθύνες λόγω του σκανδάλου των υποκλοπών.

Για να αποδοθούν φυσικά ευθύνες μέσω της εξεταστικής, θα πρέπει να ανοίξουν στόματα. Ειδάλλως η όλη υπόθεση θα διερευνηθεί από την επόμενη Βουλή, με άλλη κυβέρνηση.

Έτσι λοιπόν, η Ντόρα προκειμένου να προστατεύσει το όνομα της οικογένειας αλλά και να σώσει την πολιτική καριέρα του γιου της, βγήκε μπροστά και απασφάλισε.

Μιλώντας μάλιστα στην κρατική τηλεόραση, η οποία και αυτή υπάγεται στο μέγαρο Μαξίμου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι «υπάρχουν προβλήματα στο να βγούνε όλα», αναφερόμενη στην ανάγκη διατήρησης του «απορρήτου» στην εξεταστική από τους πρώην διοικητές της ΕΥΠ, διότι «αυτός ο οποίος θα τα πει, πάει για κακούργημα».

«Εκ των πραγμάτων πρέπει να κρατηθούν τα απόρρητα, γιατί αν παραβιαστεί, αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε δέκα χρόνια φυλακή. Και όπως καταλαβαίνετε, δεν βλέπω κανέναν να έχει διάθεση να πάει δέκα χρόνια φυλακή…», υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη. Δεν μας είπε φυσικά εάν αυτό ισχύει και για όσους διέρρευσαν το υλικό της παρακολούθησης Σαγιά – Πιτσιόρλα…

Ρητή Δήλωση: Σε περίπτωση που απαιτηθεί από την πηγή η αφαίρεση του άρθρου από την σελίδα μας, αφαιρούμε άμεσα το άρθρο και την φωτογραφία.

Μοιραστείτε το!