Εκδότης - Υπεύθυνος ιστοσελίδας:

Αντωνόπουλος Θεόδωρος

Email επικοινωνίας:

[email protected]

ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΙΑΣ ΜΑΣ Κ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ!!!!

Thanos Tsagaris

 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ Κ ΤΟΝ Κ.ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ Κ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ:
1) ΣΕ ΕΝΑ ΝΑΥΑΓΙΟ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΣΙΒΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ!!ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΑΝΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.
2)ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ Κ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟΙ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΤΥΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ!!
3)ΑΝ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Κ ΕΦΚΑ ΣΤΙΣ 31/12 ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΙΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ 24,ΔΟΣΕΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΟΠΟΤΕ Κ ΕΠΑΝΑΡΥΘΜΙΣΑΜΕ!!ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΩΣ ΚΡΙΤΙΡΙΟ(29/2)
4)ΑΝ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ:
Α)ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΠΧ ΤΕΜΠΜΕ -ΕΤΕΑΝ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ Η ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΠΧ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ!!
Β)ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΖΗΤΑΓΑΝ ΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥΣ Κ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΤΣΙ
5)ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ!!
ΕΑΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ 15%ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ Κ ΟΧΙ 25%!!!
6)ΟΤΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ( ΟΧΙ ΜΕΤΑ)ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ Κ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΣ
7)ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΙΑΣ ΜΑΣ Κ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ!!!!
 
 
 
  

Ρητή Δήλωση: Σε περίπτωση που απαιτηθεί από την πηγή η αφαίρεση του άρθρου από την σελίδα μας, αφαιρούμε άμεσα το άρθρο και την φωτογραφία.

Μοιραστείτε το!