Τι πρέπει να έχει μια γυναίκα στην τσάντα της!

Η γυναικεία τσάντα, ανεξαρτήτου μεγέθους, κρύβει συνήθως μέσα της ένα μικρό “θησαυρό”. Ναι, ναι, όσο και να δυσκολεύεστε να το πιστέψετε, ακόμη και στα πιο μικρά τσαντάκια οι γυναίκες βρίσκουν τον τρόπο για να χωρέσουν αυτά που χρειάζονται. Τώρα, αν περάσουμε σε μεσαία και πιο μεγάλα μεγέθη τσάντας, δείτε παρακάτω τι δε θα πρέπει να λείπει ποτέ μέσα από αυτή.

1. Κραγιόν
Για τις στιγμές που η διάθεσή σας είναι πεσμένη και θέλετε να νιώσετε ξανά όμορφη, για ένα ραντεβού (προσωπικό ή επαγγελματικό) που προκύπτει…από το πουθενά, είτε απλά για να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας (μην ξεχνάτε ότι μπορεί να λειτουργήσει και ως ρουζ!), το κραγιόν είναι ένα αντικείμενο που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από το τσαντάκι σας.
2. Έξτρα χρήματα για ώρα ανάγκης
Θυμάστε τότε στην εφηβεία σας, που η μητέρα σας σάς έδινε ένα έξτρα χαρτζιλίκι για ώρα ανάγκης; Αν για παράδειγμα, το “τέλειο” ραντεβού σας δεν κατέληγε να είναι και τόσο τέλειο κ.τ.λ. Αυτό είναι καλό να σας γίνει συνήθεια γιατί πολλές φορές προκύπτουν αναπάντεχες καταστάσεις από τις οποίες μπορείτε να “σωθείτε” μόνο αν έχετε μετρητά επάνω σας και όχι “πλαστικό χρήμα”. Βάλτε τα σε μέσα στην εσωτερική θήκη της τσάντας σας και “ξεχάστε” τα εκεί…μέχρι να χρειαστεί να τα θυμηθείτε!
3. Σερβιέτες και ταμπόν
Μπορεί να γνωρίζετε πάνω κάτω πότε θα σας έρθει περίοδος, όμως πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσετε μερικές ημέρες έξω ή να έχει συμβεί κάτι που άλλαξε τον κύκλο σας. Φροντίστε να είσαστε προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο, φυλάσσοντας μερικές σερβιέτες ή ταμπόν στην τσάντα σας για ώρα ανάγκης.
4. Μωρομάντηλα
Είτε έχετε αποκτήσει μωρό, είτε όχι, τα μωρομάντηλα είναι ιδανικά για πολλές περιστάσεις: από το να καθαρίσετε τα χέρια σας, μέχρι το να διορθώσετε το μακιγιάζ σας κ.τ.λ.
5. Ασπιρίνη ή παρακεταμόλη
Πόσες φορές δε σας έχει πιάσει ξαφνικά πονοκέφαλος ή όταν είσαστε αδιάθετη δε μπορείτε να αντέξετε τους πόνους που συνοδεύουν την έμμηνο ρύση; Φροντίστε, λοιπόν, και για αυτές τις περιπτώσεις, φυλάσσοντας μερικά “μαγικά” χαπάκια στην τσάντα σας, σημειώνοντας επάνω τους την ημερομηνία λήξης.
6. Στυλό
Ακούγεται απλό, αλλά πολλές φορές οι περισσότερες το ξεχνάνε. Δεν ξέρετε όμως πότε θα χρειαστεί να δώσετε το τηλέφωνό σας σε κάποιον…και σίγουρα δε θα θέλετε να χαλάσετε το κραγιόν σας!
7. Στοιχεία επικοινωνίας για ώρα ανάγκης
Πέρα από την ταυτότητα, ίσως θα ήταν χρήσιμο να κουβαλάτε επάνω σας και στοιχεία επικοινωνίας για ώρα ανάγκης, προκειμένου να μπορεί κάποιος να ειδοποιήσει τους δικούς σας (ω μη γένοιτο!) σε περίπτωση π.χ. τροχαίου ατυχήματος.
8. Απολυμαντικό χεριών
Θα απολυμάνει τα χέρια σας μετά από οποιαδήποτε συναλλαγή, χειραψία κ.τ.λ. κρατώντας μακριά βακτήρια και ιούς.

Ρητή Δήλωση: Σε περίπτωση που απαιτηθεί από την πηγή η αφαίρεση του άρθρου από την σελίδα μας, αφαιρούμε άμεσα το άρθρο και την φωτογραφία.

Μοιραστείτε το!